Locro
Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Locro. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Locro is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Locro is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Locro, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Locro delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Locro is 15 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Locro estimated approx 2 ó 3 hs.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Locro using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.
Llegaron las fechas patrias y con ellas, las ganas de comer platos argentinos.. además comienzan los días de frío, así que el locro acompaña a la perfección.. más vale que de entrada podemos tener algunas empanadas jugosas y para el mate pastafrola, pastelitos o tortafritas..
Esta receta es de mi mamá, que desde que lo hace, cambió mi idea de lo que era el locro, podemos decir que ahí me empezó a gustar.. es un plato que van a comer todos, desde los más chiquitos hasta los más grandes y eso más que nada se lo aporta los cortes de carne tiernos que tiene y de buena calidad.. y por supuesto como amalgama con el resto de los ingredientes a la perfección..
Ingredients and spices that need to be Take to make Locro:
- 1 kg Cebolla
- 2 Chorizo colorado
- 500 g Salchicha parrillera
- 1 kg Carré de cerdo
- 1 kg brazuelo sin hueso
- 500 g Panceta o pechito de cerdo
- 500 g Maíz blanco
- 1 kg Maíz colorado
- 500 g Porotos pallares
- 250 g Porotos alubia
- Calabaza 1 grande
- c/n Sal, pimentón dulce, ají molido, orégano
- c/n Agua
Instructions to make to make Locro
- Antes de comenzar tengo que poner en remojo los porotos y maíz por separado durante 8 a 12 hs. (Se coloca el doble de agua de lo que tengo en legumbres).
- En una olla grande, rehogar la cebolla picada con un chorrito de aceite.
- Cuando la cebolla esté transparente, agregar todos los cortes de carne. El chorizo y la salchicha en rodajas y el resto en trozos. Dejar cocinar 30 minutos (todavía no voy a agregar sal ya que el chorizo colorado es muy condimentado).
- Pasado ese tiempo, agrego los dos tipos de maíz junto con el agua de remojo. Dejar cocinar otros 30 minutos. Debo ir agregando agua a medida que se consume.
- Cuando todo hierve por media hora, pelar y Cortar la calabaza en cubos y agregérselo a la preparación junto con los porotos y el agua de remojo. Incorporar los condimentos a gusto y un poco de sal. Dejar cocinar otros 30 minutos. Recordar remover cada tanto y agregar agua si se va consumiendo.
- Cuando los porotos pallares están cocidos pero no tiernos, apago el fuego y lo dejo reposar hasta el otro día. Al estar caliente va a terminar de ablandar los porotos. En la mañana de la fecha patria, pongo un difusor de calor entre la olla y la hornalla y voy calentando el locro lentamente. Listo para consumir al medio día.
- Juli tips:
Todos los guisos son más ricos de un día para el otro, por eso es conveniente comenzar con el locro la noche anterior a consumirlo así los sabores se integran y toma otro espesor. Que más lindo que compartir una fecha patria ya de la noche anterior teniendo una olla con rico aroma hirviendo en la cocina. Y al otro día con unos mates, mientras ponemos la mesa o preparamos otras cosas ricas lo vamos calentando.
As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not require to discover them however just if you understand some basic cooking strategies.
This isn't a total guide to fast and easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Any-night-of-the-week Locro. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment