Guiso de lentejas con bondiola y panceta

Guiso de lentejas con bondiola y panceta

Hey everyone, it's John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Guiso de lentejas con bondiola y panceta. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Guiso de lentejas con bondiola y panceta is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. Guiso de lentejas con bondiola y panceta is something which I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Guiso de lentejas con bondiola y panceta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guiso de lentejas con bondiola y panceta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Guiso de lentejas con bondiola y panceta estimated approx 1h 15m (Aprox).

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Guiso de lentejas con bondiola y panceta using 17 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

Perfecto para este invierno, no te lo podés perder!😋

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Guiso de lentejas con bondiola y panceta:

  1. 1/2 morrón
  2. 1 cebolla grande
  3. 1/4 de calabaza (1 pedazo)
  4. 1 boniato
  5. 1 papá grande
  6. Perejil (al gusto)
  7. 1/2 cabeza ajo
  8. 400 gr lentejas
  9. 2 bifes de bondiola medianos
  10. 20 gr panceta
  11. 1 zanahoria grande
  12. 1 cubito caldo de verdura
  13. 100 ml Salsa de tomate
  14. 300 ml agua
  15. Orégano
  16. Sal
  17. 2 cucharada aceite (sopera)

Instructions to make to make Guiso de lentejas con bondiola y panceta

  1. Picar todo antes de comenzar la cocción del guiso. Es muy importante ya que les facilitará tener todo picado a mano. Corta los bifes, la panceta y reverlas juntas. Luego, pica la cebolla y el ajo, ponlo en un plato. En otro aparte, pon el perejil y el morrón. Por último, en una tabla conserva la calabaza, la papá, el boniato y la zanahoria. Cuando tengas todo picado, ¡Ya estás listo para comenzar a cocinar!
  2. En una olla agrega el aceite, déjalo calentar y agrega la bondiola y la panceta. Cocínalos hasta dorar.
  3. Cuando esté dorado, agrega la cebolla y el ajo.
  4. Cuando la cebolla comienza a transparentar, agregar el perejil y el morrón.
  5. Dejar que se cocine unos minutos. Posteriormente, agregar la calabaza, la papá, el boniato y la zanahoria.
  6. Revolvemos todo y tapamos, dejamos que se cocine unos 5 minutos.
  7. Aparte, en un bol pequeño poner un poquito de agua fría y agregar el cubito. Con un tenedor pisarlo y mezclarlo con el agua.
  8. En la olla van a agregar las lentejas, la salsa de tomate y la mezcla que hicimos anteriormente. Van a agregar el agua y revuelven todo. Por último, agregan condimento a gusto. En mi caso, sal y orégano.
  9. Tapan con una olla y dejan cocinarlo 45, 50 minutos aproximadamente. Cada 15 minutos vayan revolviendo para que todo se pueda cocinar y nada se les pegue.
  10. Pasado ese tiempo, cuando vean que expresó y el caldo se reducio ya va a estar pronto. Les dejó una fotito para que la tomen cómo referencia. Apagan la hornalla y con la tapa lo dejan en la olla para que el calorcito termine de cocinarlo por completó. Unos 10 minutos después ya está pronto para servir!
  11. No es necesario agregar los mismos ingredientes, ustedes háganlo con lo que tengan. Esperó qué les sirva esta receta! Prontito subiré nuevas🥰

As your experience and self-confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make straightforward modifications to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for beginners you don't need to learn them however just if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch dishes however its good something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Favorite Guiso de lentejas con bondiola y panceta. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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