Zapallitos rellenos II

Zapallitos rellenos II

Hey everyone, it's Jim, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Zapallitos rellenos II. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Zapallitos rellenos II is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are nice and they look wonderful. Zapallitos rellenos II is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Zapallitos rellenos II, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Zapallitos rellenos II delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Zapallitos rellenos II is 2 o 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Zapallitos rellenos II using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

#porunmundomejor. Esta receta está hecha con algunos sobrantes que estaban en la heladera que para no tirarlos los use acá como por ejemplo el puré de zapallo y la acelga. De todas maneras les pongo las cantidades de las mismas por si ustedes quieren repetir la receta. Aclaro que las cantidades que están en la receta les alcanza justo, justo para las 8 mitades de los zapallitos, no sobra nada.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Zapallitos rellenos II:

  1. 1 Kg (300 grs) zapallitos verdes grandes (4 unidades)
  2. 500 grs carne picada
  3. 300 grs puré de zapallo (calabaza)
  4. 1 cebolla chica
  5. 1/2 pimiento rojo y 1/2 pimiento verde
  6. 100 grs acelga procesada
  7. C/n muzzarella, o queso mantecoso
  8. C/n sal y pimienta

Instructions to make to make Zapallitos rellenos II

  1. Lo primero que vamos a hacer es lavar bien los zapallitos, colocarlos en una olla y hervirlos hasta que estén tiernos (esto significa que un tenedor tiene que entrar con facilidad al pincharlo)
  2. Mientras se van cocinando nuestros zapallitos vamos picando la cebolla y el pimiento rojo (yo no tenía pimiento verde así que no le puse)
  3. Como tenía esta acelga que me sobró de una tortilla la procese y reserve. También reserve un poco de puré de zapallo que quedo de otr comida
  4. En una olla agregamos un poco de aceite, la ponemos al fuego y ponemos a rehogar la cebolla y el pimiento rojo (esta foto se las debo porque mi telefóno te muestra que saco la foto y después no esta cuando la buscas)
  5. Cuando los vegetales estén listos agregamos la carne, mezclamos bien y dejamos que se cocine.
  6. Una vez que están listos los zapallitos, los cortamos al medio, le sacamos la pulpa con una cuchara, los ponemos en una fuente boca abajo y los dejamos para que suelten el agua.
  7. La pulpa que sacamos la ponemos en un colador para que suelte toda el agua y luego la picamos en un plato o la procesamos en una licuadora o procesadora.
  8. Una vez que se cocino la carne agregamos la acelga, el puré de zapallo y la pulpa del zapallito y salpimentamos a gusto. Mezclamos bien y dejamos cocinar de 5 a 10 minutos.
  9. Una vez que tenemos el relleno listo, colocamos los zapallitos sobre una asadera aceitada, los llenamos gerenosamente, sobre el relleno agregamos un cubo de mozzarella o queso fresco y llevamos la asadera al horno hasta que se derrita la muzzarella.
  10. Cuando la muzzarella se derrita ya están listos nuestros zapallitos rellenos
  11. Servimos en plato y a comer...

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a bit basically hot, you can make simple adjustments to attain this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not require to discover them yet only if you grasp some simple food preparation methods.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes but its good something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Zapallitos rellenos II. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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