Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!)

Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!)

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!). It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!) is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look wonderful. Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!) is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!) using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Esta es mi versión del tiramisú, hecho con tortitas de avena y plátano y endulzado tan solo con dátiles. Rico rico para de vez en cuando darnos un caprichito.

#mirecetario

Ingredients and spices that need to be Get to make Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!):

  1. Bizcocho (tortitas)
  2. 1 taza copos de avena
  3. 1 plátano
  4. 2 huevos
  5. 1 cucharadita postre pasta de dátiles
  6. 1 chorro bebida de avena
  7. 1/4 cucharadita aceite de coco
  8. Crema
  9. 250 gr queso mascarpone
  10. 2 huevos
  11. 2 cucharaditas postre pasta de dátiles
  12. Para mojar las tortitas
  13. Café (normal o descafeinado) endulzado con pasta de dátiles

Instructions to make to make Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!)

  1. Moler la avena en un procesador (yo lo hago en la picadora) hasta obtener una harina. Añadir el resto de ingredientes y triturar bien. Yo suelo dejar la bebida sin añadir y se la añado al final hasta obtener la textura deseada. Ni muy líquido ni demasiado espeso.
  2. Hacer las tortitas en una plancha o sartén engrasando con un pelín de aceite de coco. Cuando salgan burbujitas les podemos dar la vuelta. Dejar enfriar. Tenemos la base del tiramisú lista.
  3. Por otra parte preparamos el café con el que mojaremos las tortitas, y endulzamos mientras esté caliente, de nuevo con pasta de dátiles. Para hacer la pasta de dátiles, se dejan los mismos a remojo unas horas (si es con agua caliente no hace falta mucho tiempo) y después se tritura hasta obtener una pasta.
  4. Pasamos a preparar la crema. Para ello, separamos las yemas de las claras. Batimos bien las yemas con la pasta de dátiles, añadimos el queso mascarpone y mezclamos con las varillas. Por otro lado, batimos las claras a punto de nieve, y añadimos a la mezcla de queso poco a poco. Reservar la mezcla en la nevera al menos 2 horas.
  5. Para montar el tiramisú mojamos cada tortita en el café endulzado y colocamos en una fuente. A mi me han salido 4 tortitas grandes por lo que he puesto 2 capas de 2 tortitas cada.
  6. Echamos la mitad de la mezcla de mascarpone sobre la primera capa de tortitas. Colocamos una segunda capa de tortitas y por encima el resto de la crema.
  7. Espolvoreamos con cacao puro con ayuda de un colador. Guardamos en la nevera hasta el momento de consumir. A disfrutar!!!

As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have extra natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal preferences over time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a little basically zesty, you can make simple modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you do not require to learn them yet only if you master some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast and also easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Tiramisú a mi manera (Sin azúcar!). Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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